Bine ai venit!
Pentru a recupera parola foloseşte adresa de e-mail cu care te-ai înregistrat  
Bine ai venit!

Nu esti politician?
Atunci nu ai nevoie de inregistrare pentru a avea acces la toate informatiile care te intereseaza. Click aici pentru a te intoarce in homepage

Esti politician?
Atunci trebuie sa te inregistrezi pentru a avea acces la serviciile gandite special pentru tine. Daca vrei sa-ti editezi profilul, sa ai contact cu cetatenii sau sa afli cum se reflecta imaginea ta in media, creeaza-ti un cont completand formularul de mai jos:

 

Termeni și condiții de utilizare a site-ului www.politicieni.mediafax.ro

 

Dacă utilizezi serviciile şi produsele oferite de site-ul www.politicieni.mediafax.ro înseamnă că eşti de acord cu termenii şi condiţiile de mai jos.

TERMENI GENERALI

a. Acest site (denumit generic SITE) este parte a site-urilor Mediafax Group. Accesarea acestui site ori a oricărei părţi din acest site presupune acordul tacit cu termenii ce urmează. Acordul de utilizare îşi produce efectele între dumneavoastră şi Mediafax Group SA. Acceptarea se consideră tacită şi fără rezerve.

b. Mediafax Group poate schimba conţinutul site-ului la orice moment, poate aduce modificări de structură, conţinut şi accesibilitate, poate sista furnizarea informaţiilor pe site, fără un acord prealabil şi fără vreo notificare către dumneavoastră ori către terţe persoane.

c. Continuând să utilizaţi site-ul presupune acordul dumneavoastră tacit şi achiesarea în întregime la Termenii şi condiţiile prezentate în cele ce urmează. Utilizarea presupune acceptarea regulilor Mediafax Group.

d. Mediafax Group poate schimba, suspenda sau întrerupe, în orice moment, fără a anunţa în prealabil, site-ul. Mediafax Group poate limita accesul la site ori la anumite părţi din site. Totodată, Mediafax Group poate limita accesul la anumite facilităţi/frame-uri din site, poate aduce limitări de acces anumitor IP-uri fără notificări şi fără vreo răspundere.

1. CONŢINUT

a. Conţinutul site-ului este destinat uzului personal, fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate (incluzând, dar fără a se limita la, articole, informaţii, fotografii, date, clipuri audio/video - generic numite conţinut) sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente: Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe, Legea nr. 84/1998 - privind mărcile şi indicaţiile geografice şi Legea nr. 129/1992, republicată - privind desenele şi modelele industriale. Lipsa menţiunii privind unele texte legale ori dispoziţii incidente nu duc la inaplicabilitatea acestora.

b. Site-ul şi Conţinutul sunt protejate de către Legea drepturilor de autor din România, precum şi de dispoziţiile privitoare la copyright aplicabile în alte teritorii decât România. Dumneavoastră nu puteţi copia, stoca, modifica ori transfera cu orice titlu, în parte ori întreg site şi/sau Conţinutul. Exploatarea este liberă, sub condiţia non-comercialităţii şi respectării termenilor impuşi de către Mediafax Group.

c. Orice formă de copiere, stocare, modificare şi/sau transmitere a Conţinutului este expres interzisă, fără acordul prealabil şi scris al Mediafax Group.

d. Mediafax Group nu răspunde de eventualele prejudicii, litigii existente, născute ori izvorâte în legătură cu/din copierea, stocarea, modificarea ori transferarea întregului ori a unei părţi din Conţinut în orice mediu.

e. În cazul în care consideraţi că orice material publicat pe acest site încalcă drepturile de autor sau orice alte drepturi, vă rugăm să ne sesizaţi acest lucru printr-un mesaj trimis la una dintre adresele publicate în secţiunea Contact a site-ului.

2. DREPTURI DE AUTOR

a.  Toate drepturile rezervate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau necomercial.

b. Site-ul www.politicieni.mediafax.ro oferă acces atât la conținut proprietate a Mediafax Group (știri), cât și la informații și date care aparțin terților (persoane fizice, instituții, partide, site-uri din afara Mediafax Group) și care sunt considerate relevante pentru www.politicieni.mediafax.ro, dar care nu sunt sub controlul ori îndrumarea sa. Mediafax Group nu poate garanta și nici exercita vreun control asupra exactității și corectitudinii informațiilor furnizate de terți (instituții, partide, persoane publice) și care sunt oferite utilizatorilor  www.politicieni.mediafax.ro.

c. În cazul trimiterilor către alte site-uri, devin aplicabile pentru utilizatori condițiile de utilizare enunțate de site-urile respective.

d. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, decompilarea, distribuirea, publicarea, afişarea, modificarea, crearea de componente sau produse sau servicii complete derivate, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului site-ului www.politicieni.mediafax.ro, cu excepţia afişării pe ecranul unui computer personal şi imprimarea sau descărcarea, în scop personal şi necomercial, a anumitor documente sau informaţii explicit desemnate în acest scop, cu condiţia păstrării nemodificate a tuturor elementelor care fac referire la drepturile de proprietate intelectuală, alte drepturi de proprietate şi condiţiile de utilizare ale documentelor sau informaţiilor respective.

d. Preluarea de către alte site-uri web a unor știri apărute integral ori cu trimitere în www.politicieni.mediafax.ro  poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi de către Clubul Român de Presă: "Consiliul de Onoare consideră că preluarea fără cost a unor materiale de presă se poate realiza doar în limita a 500 de semne, dar fără a depăşi jumătate din articolul sau ştirea în cauză, asigurându-se astfel atât libera circulaţie a informaţiei, cât şi caracterul de «revistă a presei» susţinut de paginile de internet în cauză. În mod obligatoriu, în aceste cazuri, trebuie citată sursa informaţiei. Preluarea a mai mult decât cele prevăzute anterior se poate realiza doar în condiţiile unui acord, financiar sau de altă natură, încheiat cu deţinătorul drepturilor”.

Sursa știrilor apărute pe www.politicieni.mediafax.ro va fi citată, cu link către site-ul sursă, în primul paragraf și la sfârșitul știrii, în ultimul paragraf.

(Exemplu pentru o știre provenită din www.mediafax.ro: "Cursul de schimb va înregistra, în perioada următoare, creşteri şi scăderi, mişcări naturale, care vor fi consemnate în ansamblu de toată economia, potrivit guvernatorului Băncii Naţionale a României (BNR), Mugur Isărescu, informează www.mediafax.ro". La sfârşitul ultimului paragraf al ştirii şi în cadrul acestuia se va preciza “Integral pe mediafax.ro” sau o formulă echivalentă, practicată de site-urile în cauză, această formulă având link în www.mediafax.ro. De asemenea, la sfârşitul ştirii, după ultimul paragraf şi în afara acestuia (sau la începutul ştirii, în funcţie de layout-urile site-urilor în cauză), se va preciza în mod vizibil: “SURSA: mediafax.ro”, cu link către site-ul  www.mediafax.ro.)

Mediile offline se supun de asemenea termenilor agreaţi de către CRP şi în conformitate cu prevederile Legii drepturilor de autor din România.

d. Mediafax Group, logo-ul Mediafax Group şi www.politicieni.mediafax.ro sunt proprietatea Mediafax Group S.A., niciuna dintre ele neputând fi utilizată fără acordul scris al Mediafax Group S.A.

3. RĂSPUNDERI

a. Dumneavoastră sunteţi singurul responsabil atât faţă de terţi, cât şi faţă de Mediafax Group în legătură cu accesarea/utilizarea/exploatarea Conţinutului. Mediafax Group îşi rezervă dreptul de a modifica, şterge orice mesaj postat pe site, interpretat la discreţia Mediafax Group ca fiind abuziv, defăimător, obscen ori de natură a aduce vreo atingere unui drept legal protejat.

b. Utilizarea site-ului reprezintă faptul că declaraţi şi sunteţi de acord cu publicarea de către Mediafax Group a unui Conţinut stabilit pe baza unor criterii proprii, Conţinut ce poate fi interpretat ca fiind publicat, prezentat într-o manieră care să nu fie conformă cu dorinţele dumneavoastră. Într-un astfel de caz, răspunderea Mediafax Group nu poate fi reţinută.

4. TRANSMITEREA DE INFORMAŢII CĂTRE MEDIAFAX GROUP

a. Prin transmiterea de informaţii către Mediafax Group se înţelege funizarea unor materiale, incluzând, dar fără a se limita la mesaje, articole, informaţii, fotografii, date, clipuri audio/video.

b. Transmiterea de informaţii către Mediafax Group echivalează cu acceptul acordat Mediafax Group şi societăţilor afiliate (colectiv încadrate drept Mediafax Group) ca liber de orice obligaţie privind achitarea unei plăţi şi/sau remuneraţii, ne-exclusiv şi pe o perioadă de 50 de ani, să utilizeze, copieze, publice, distribuie, în orice mod şi cu orice titlu, în orice mediu existent ori descoperit în viitor, aceste informaţii.

c. Totodată, prin transmiterea de informaţii către Mediafax Group, se prezumă acordul dumneavoastră privind despăgubirea Mediafax Group şi/sau a terţilor ca urmare a existenţei/naşterii unor prejudicii de orice fel din utilizarea, copierea, publicarea sau distribuirea respectivelor informaţii. Mediafax Group nu acceptă o răspundere limitată din partea furnizorului de informaţii.

d. MEDIAFAX GROUP aduce la cunoștința utilizatorilor faptul că nu își asumă nicio răspundere cu privire la identitatea persoanei care operează efectiv profilul existent pe site-ul www.politicieni.mediafax.ro

e. Mediafax Group nu îşi asumă responsabilitatea pentru materialele postate pe acest site de alte persoane decât cele care au un contract semnat cu instituţia. Ne disociem de mesajele cu caracter rasist, xenofob, antisemit, calomniator, insultător, defăimător, obscen sau indecent publicate pe site de utilizatori în secţiunea de sondaje.

5. OBLIGAŢIILE UTILIZATORILOR LA ÎNREGISTRARE

a. Accesul în scop informativ la conţinutul online al site-ului www.politicieni.mediafax.ro este liber sau plătit, în raport de drepturile.

b. Accesul persoanelor publice la profilul pe care îl au în site și modificarea de către acestea a datelor, precum și încărcarea unor informații noi sunt posibile doar în baza unui contract semnat cu Mediafax Group. Pentru opţiunea “Login / Înregistrare”, acestor utilizatori li se va cere să ofere datele lor de contact, formularul (formularele) de înregistrare conţinând informaţii detaliate (numele și prenumele, adresa de e-mail ocupatia, județul, orașul).

6. COOKIES

Site-ul www.politicieni.mediafax.ro foloseşte cookie-uri. Cookie-urile reprezintă date stocate pe hardul utilizatorului, conţinând informaţii despre utilizator. Folosirea mecanismului de tip cookie reprezintă un avantaj în folosul vizitatorilor. De exemplu, prin introducerea unui cookie pe site-ul www.politicieni.mediafax.ro, va fi suficient ca un utilizator să se logheze pe site doar o singură dată cu parola, câştigând astfel timp pe parcursul navigării pe pagina noastră. Dacă utilizatorul rejectează un cookie, poate să utilizeze în continuare site-ul www.politicieni.mediafax.ro.

Cookie-urile ne ajută la urmărirea şi segmentarea intereselor utilizatorilor noştri, pentru a intensifica experienţa vizitării site-ului nostru. Unii dintre partenerii noştri de afaceri folosesc cookie-uri pe site-ul nostru (de exemplu, cei care îşi fac publicitate). Cu toate acestea, nu avem acces şi nici nu putem controla aceste cookie-uri.

7. SECURITATE

Mediafax Group S.A. adoptă toate măsurile de securitate pentru a proteja informaţiile personale ale utilizatorilor săi. În momentul completării datelor personale pe site-ul nostru, informaţiile vor fi protejate atât offline, cât şi online. Formularele de acces plătit în www.politicieni.mediafax.ro necesită introducerea unor date personale (de exemplu, adresa de e-mail), care vor fi protejate. Toate informaţiile despre utilizatori sunt confidenţiale. Doar angajaţii a căror activitate specifică implică lucrul cu informaţii personale (de exemplu, reprezentanţii serviciului clienţi) au acces la datele de identificare ale utilizatorilor. Serverele pe care sunt stocate informaţiile personale de identificare a utilizatorilor sunt localizate într-un loc securizat.

8. RĂSPUNDERE JURIDICĂ. DESPĂGUBIRI

a. Conţinutul acestui site, inclusiv ştirile, datele şi alte informaţii, este furnizat de Mediafax Group şi de către furnizorii săi de conţinut. Acest site furnizează instrumente de informare, însă nu oferă niciun fel de sfat şi nici nu face vreo recomandare referitoare la anumite instrumente financiare, investiţii sau produse.

b. Mediafax Group nu cere clienţilor săi informaţii personale prin intermediul unei corespondenţe nesolicitate de aceştia. Orice tip de corespondenţă care oferă sfaturi financiare sau orice mesaj nesolicitat care cere divulgarea de informaţii personale trebuie considerat un fals şi raportat către Mediafax Group prin intermediul formularului de feedback accesibil pe site, după logare.

c. Mediafax Group şi furnizorii săi de conţinut nu răspund pentru erorile, impreciziile sau întârzierile în furnizarea conţinutului oferit de SITE şi nici pentru orice acţiune care se bazează pe acest conţinut. Mediafax Group îşi declină orice responsabilitate privind garantarea, explicită sau implicită, a acurateţii conţinutului furnizat de terţi sau a felului în care informaţia serveşte anumitor scopuri. Deşi Mediafax Group face toate eforturile pentru a obţine informaţii de încredere de la furnizorii săi externi, nu garantează acurateţea informaţiilor furnizate de aceştia.

d. Fiecare utilizator al SITE-ului este de acord ca, la cererea Mediafax Group S.A., să exonereze de răspundere www.politicieni.mediafax.ro şi Mediafax Group S.A. pentru orice acţiuni judiciare sau extrajudiciare, şi să acopere cheltuielile de judecată şi orice alte cheltuieli care ar putea să apară ca urmare a încălcării de către utilizatorul respectiv a clauzelor din prezentul document.

Persoanele fizice sau juridice responsabile de încălcarea prevederilor din prezentul document vor suporta prevederile legislaţiei în vigoare în România.

e. Mediafax Group îşi rezervă dreptul de a modifica şi actualiza aceste condiţii în orice moment. Modificările devin efective de la momentul publicării lor pe site.

Log files:

Utilizăm adresele IP pentru a analiza tendinţe, a administra site-ul, a urmări mişcările utilizatorilor şi a aduna informaţii demografice pentru uzul intern. Adresele IP nu au nicio legătură cu informaţiile personale.

 

Termeni şi condiţii | Politica de confidenţialitate | Help | Contact