Bine ai venit!
Pentru a recupera parola foloseşte adresa de e-mail cu care te-ai înregistrat  
Bine ai venit!

Nu esti politician?
Atunci nu ai nevoie de inregistrare pentru a avea acces la toate informatiile care te intereseaza. Click aici pentru a te intoarce in homepage

Esti politician?
Atunci trebuie sa te inregistrezi pentru a avea acces la serviciile gandite special pentru tine. Daca vrei sa-ti editezi profilul, sa ai contact cu cetatenii sau sa afli cum se reflecta imaginea ta in media, creeaza-ti un cont completand formularul de mai jos:

 
 

Uniunea Naţională pentru Progresul României

Adresa

Str. Gheorghe Brătianu, nr. 7,

sector 1,

București,

Tel/fax: 0041.314.32.77.74/75,

e-mail: secretariat@unpr.eu

Istoric UNPR

Uniunea Naţională pentru Progresul României (UNPR) este un partid politic înfiinţat la 1 mai 2010, fiind format din foşti membri marcanţi ai PSD.

Primul Congres al formaţiunii, care a avut loc în aceeaşi zi, i-a ales pe Marian Sârbu – fost vicepreşedinte PSD – în funcţia de preşedinte, pe Gabriel Oprea – fost vicepreşedinte PSD, în funcţia de preşedinte executiv, şi pe Cristian Diaconescu – fost vicepreşdinte PSD, în funcţia de preşedinte de onoare.

UNPR a format o coaliţie parlamentară alături de PD-L şi UDMR, sprijinind Guvernul Boc.

UNPR se autodefineşte ca alternativă modernă şi progresistă la PSD, despre care consideră că „a acaparat stânga românească în ultimele două decenii”.

UNPR este o construcţie politică de centru-stânga, unul dintre obiectivele asumate fiind asigurarea stabilităţii politice pe termen lung.

Pe 15 decembrie 2011, UNPR a încheiat un protocol de fuziune prin absorbţie cu PIN, liderul PIN, Lavinia Şandru, devenind, ulterior, vicepreşedinte UNPR.

 

 

Termeni şi condiţii | Politica de confidenţialitate | Help | Contact