Bine ai venit!
Pentru a recupera parola foloseşte adresa de e-mail cu care te-ai înregistrat  
Bine ai venit!

Nu esti politician?
Atunci nu ai nevoie de inregistrare pentru a avea acces la toate informatiile care te intereseaza. Click aici pentru a te intoarce in homepage

Esti politician?
Atunci trebuie sa te inregistrezi pentru a avea acces la serviciile gandite special pentru tine. Daca vrei sa-ti editezi profilul, sa ai contact cu cetatenii sau sa afli cum se reflecta imaginea ta in media, creeaza-ti un cont completand formularul de mai jos:

 
Află de ce orice politician ar trebui să fie pe Mediafax Politicieni
Mediafax Politicieni este canalul tău direct de comunicare cu cetățenii. Este singurul loc în care ai cu adevărat control asupra informațiilor care apar despre tine și de unde poți afla cum se reflectă imaginea ta în media.
 • Ce conţin ofertele
  Standard
  550 RON pe lună
  Plus
  550 RON pe lună + costuri video
 • Posibilitatea de a-ți edita profilul

  Pe Mediafax Politicieni, ai control asupra informațiilor care apar despre tine. Îți poți modifica CV-ul și datele de contact, după o verificare prealabilă a datelor furnizate de către editorii site-ului.

  da
  da
 • Posibilitatea de a-ți prezenta proiectele

  Fă-ți cunoscute aici toate inițiativele și proiectele la care lucrezi, pentru ca cetățenii să iți înțeleagă cu adevărat activitatea.

  da
  da
 • Posibilitatea de a răspunde la întrebarea săptămânii

  Mediafax Politicieni este locul în care poți spune direct cetățenilor ce crezi despre cele mai controversate subiecte ale momentului. Răspunsurile cele mai interesante venite din partea politicienilor vor fi transformate în știri de către redacția Mediafax și vor fi publicate pe fluxul Mass-Media News și/sau pe mediafax.ro.

  da
  da
 • Monitorizare web pe numele tău

  Internetul este un mediu dinamic, cu o popularitate aflată în continuă creștere, la care în prezent au acces circa 7 milioane de români. Urmărim 40.000 de surse și îți vom spune, în raportul de monitorizare web pe care îl primești de la noi, de câte ori și în ce context este menționat numele tău în online, fie că este vorba despre site-uri, bloguri, conturi de Facebook sau Twitter. Astfel, îți formezi o imagine completă despre ceea ce se spune despre tine pe cel mai accesibil canal de comunicare și vei putea folosi Mediafax Politicieni pentru a reacționa în deplină cunoștință de cauză!

  La cerere, putem oferi și monitorizarea presei scrise centrale sau locale, a posturilor radio sau TV, prin redimensionarea pachetului oferit.

  Bonus: Pe lângă monitorizarea web a numelui tău, primești bonus un raport de monitorizare web pe un cuvânt-cheie ales de tine.*

  * Cuvântul-cheie va fi stabilit împreună cu reprezentantul Mediafax. Cuvinte generale, precum nume de instituții sau partide etc., nu intră în această ofertă.

  da
  da
 • Știri pe cuvinte-cheie alese de tine**, din fluxul Mediafax Mass-Media News

  Astfel, poți primi doar știrile care te interesează, prin setarea prealabilă a 5 cuvinte-cheie specifice. Dacă alegi, de exemplu, cuvintele-cheie “moțiune” și “ordonanță” etc, vei putea vizualiza, în timp real, toate știrile Mediafax care conțin aceste cuvinte, indiferent de domeniu. Aceasta este o funcționalitate unică pe piață, oferită de Mediafax.

  La cerere, criteriile de selecție a știrilor Mediafax pot fi extinse, prin redimensionarea pachetului oferit.

  **Cuvintele-cheie vor fi stabilite împreună cu reprezentantul Mediafax. Cuvinte generale, precum nume de instituții sau partide etc. nu intră în această ofertă.

  da
  da
 • Servicii video

  precum filmare de evenimente, montaj, creație, realizare de prezentări video, clipuri de promovare etc, prin care îți sporești notorietatea și îți consolidezi brandul personal. Contactează un reprezentant Mediafax pentru detalii.

  nu
  da
 • Servicii foto

  Putem realiza fotografie de studio, la cerere, pentru materiale electorale şi, de asemenea, putem furniza servicii de fotografie în teritoriu, pe durata campaniei, la mitinguri, întâlniri cu cetăţenii ori alte activități electorale. Contactează un reprezentant Mediafax pentru detalii.

  nu
  da
Termeni şi condiţii | Politica de confidenţialitate | Help | Contact