Bine ai venit!
Pentru a recupera parola foloseşte adresa de e-mail cu care te-ai înregistrat  
Bine ai venit!

Nu esti politician?
Atunci nu ai nevoie de inregistrare pentru a avea acces la toate informatiile care te intereseaza. Click aici pentru a te intoarce in homepage

Esti politician?
Atunci trebuie sa te inregistrezi pentru a avea acces la serviciile gandite special pentru tine. Daca vrei sa-ti editezi profilul, sa ai contact cu cetatenii sau sa afli cum se reflecta imaginea ta in media, creeaza-ti un cont completand formularul de mai jos:

 

Help

Creare cont

Este nevoie să îţi creezi un cont doar dacă eşti politician, pentru ca astfel să ai acces la toate serviciile gândite special pentru tine.  

Dacă nu eşti politician, nu ai nevoie de înregistrare pentru a vizualiza toate informaţiile care te interesează.


Accesare cont

Am uitat parola. Cum o recuperez?

Pentru a-ţi recupera parola, click pe opţiunea “Intră în cont”din partea din dreapta-sus a paginii principale şi apoi pe link-ul “Mi-am uitat parola”. Se va deschide o fereastră în care trebuie să introduci adresa de e-mail cu care eşti înregistrat. În câteva minute, vei primi un link pe această adresă. La click pe acesta, vei fi rugat să introduci o nouă parolă pentru www.politicieni.mediafax.ro.

De ce nu mă pot loga?

Dacă nu te poţi loga în www.politicieni.mediafax.ro, asigură-te că ai introdus corect adresa de e-mail şi parola şi mai încearcă o dată.

În cazul în care nu reuşeşti să te loghezi cu datele tale, te rugăm să contactezi un reprezentant Mediafax, folosind datele din secţiunea “Contact


Abonare/Dezabonare

Pentru a te abona la serviciile www.politicieni.mediafax.ro, trebuie mai întâi să te înregistrezi. Pentru aceasta, accesează opţiunea “Înregistrează-te” din partea din dreapta-sus a paginii principale şi completează formularul care ţi se va deschide cu datele tale. La final, apasă butonul “Înregistrează-mă”. Ți se va afişa următorul mesaj: “Mulţumim că te-ai inregistrat pe www.politicieni.mediafax.ro! Vei primi pe e-mail un mesaj de confirmare. Pentru a-ţi valida contul, click pe link-ul din mesaj.”

Dă click pe link-ul din corpul mesajului pe care îl primeşti pe mail pentru a-ţi confirma contul. Ulterior, vei primi prin e-mail contractul pentru furnizarea serviciilor și factura proformă.

Ai două posibilităţi de a efectua plata:

- cash, la sediul nostru din Str. Aurel Vlaicu, nr 62 - 66, Sector 2, Bucureşti;
- prin OP în contul nostru, cod IBAN RO 43 INGB 0001 0081 9398 8920, deschis la ING BANK;

Te rugăm să ne trimiţi o dovadă a plăţii, alături de contractul semnat, la sediul nostru din Str. Aurel Vlaicu nr. 62-66, sector 2, Bucureşti. Imediat ce documentele tale ajung la noi, vei primi acces în site şi te vei putea bucura de toate beneficiile oferite de acesta.

Dacă vrei să îţi modifici sau să îţi reziliezi abonamentul, te rugăm să contactezi un reprezentant Mediafax, folosind datele disponibile în secţiunea “Contact”.


Servicii (Conţinut)

Pentru a avea acces la produsele la care eşti abonat, trebuie mai întâi să te autentifici. După ce te loghezi pe site cu datele tale, îţi vei putea vizualiza profilul şi vei avea acces la tot ce s-a scris despre tine în online.

Ai posibilitatea de a-ţi edita datele de contact direct din pagina ta de profil. Dacă vrei să îţi updatezi fotografia sau CV-ul, trebuie să le trimiţi la adresa politicieni@mediafax.ro, iar ele vor fi publicate pe site imediat după validarea lor de către editorii noştri.

Pentru a descrie ideile și proiectele tale, deschide tab-ul ”Proiectele mele” și scrie ceea ce vrei în câmpul editabil, apoi dă click pe opțiunea ”Salvează”. Dacă doreşti să modifici textul publicat, o poţi face editând direct în câmpul din tabul ”Proiectele mele” şi apăsând din nou butonul ”Salvează”.

Pentru a răspunde la întrebarea săptămânii, dă click pe opţiunea “Vreau să răspund” din coloana din dreapta a paginii tale de profil, introdu răspunsul tău şi apoi apasă butonul “Publică-mi raspunsul”. Dacă doreşti să îţi modifici răspunsul, o poţi face editând direct câmpul aferent acestuia din pagina ta de profil şi apăsând din nou butonul “Publică-mi răspunsul”.

Te poţi întoarce la profilul tău din orice pagină a site-ului, dând click pe numele tău în partea din dreapta-sus a ecranului, lângă butonul "logout".


Feedback

Dacă niciuna dintre întrebările tale nu se regăseşte în pagina de ajutor a site-ului www.politicieni.mediafax.ro, trimite-ne un mesaj la adresa de e-mail politicieni@mediafax.ro sau sună la numărul de telefon 031.82.56.130.


Probleme tehnice

Dacă te confrunţi cu o problemă de natură tehnică, contactează-ne la numărul de telefon 031.82.56.169 sau la adresa de e-mail clienti@mediafax.ro.

Termeni şi condiţii | Politica de confidenţialitate | Help | Contact